VadeVi
La revista «Time Out» Barcelona s’apunta a l’operació vermut
  • CA

Cal Marino és un dels locals on organitzen “Vermuts musicals”. Foto: Cal Marino

L’organització dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans ha arribat a un acord amb la revistaTime Out per a col·laborar en la primera edició d’aquest concurs de vermuts que tindrà lloc al mes d’abril a la ciutat de Reus.

En aquest sentit, la revista posa en marxa el seu propi concurs per a premiar el millor local, bar, restaurant o equipament que organitzi un “vermut musical”, és a dir, una activitat que combini actuació musical amb l’opció de tastar un vermut.

Les persones que hi vulguin participar poden votar fins al 15 de març a través del lloc web de la revista, on hi ha llistats alguns dels establiments de Barcelona, tot i que també s’hi pot fer aportacions pròpies a partir de comentaris al mateix lloc web.

El dia 5 d’abril es donarà a conèixer el Millor Vermut Musical 2015, que esdevindrà, a més, una de les categories dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans, el primer concurs de vermuts que s’organitza a Catalunya i que celebrarà l’acte de lliurament de guardons el dia 24 d’abril a Reus.

Els Premis Vinari dels Vermuts Catalans també premiarà, a partir de tastos a cegues, els millors vermuts de Catalunya en tres categories: Vermuts tradicionals blancs, rosats o daurats; Vermuts tradicionals negres; i Vermuts reserva negres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa