VadeVi
La Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre es va presentar a Fitur

Els productors i elaboradors de la demarcació de Lleida han anat a fer les Espanyes i a vendre la seva oferta vitivinícola. La seva proposta d’enoturisme es va explicar a la capital de l’Estat. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat pel president de la Ruta, Tomàs Cusiné, de la tinenta d’alcalde Montse Mínguez, i la Directora General de Turisme, Marian Muro, van presidir la presentació a la Fira Internacional de Turisme d’Espanya (Fitur) de la Ruta del Vi de Lleida, que integra 17 cellers, 10 restaurants, 7 restaurants, 2 enoteques i 2 oficines de turisme.

Els cellers que la formen elaboren el seu vi sota la certificació de la DO Costers del Segre. A l’acte també van assistir el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, i el president de la D.O. Costers del Segre, Magí Raventós, entre d’altres autoritats i convidats.

La Ruta del Vi de Lleida va aconseguir el mes passat la certificació de la ruta segons els criteris marcats per Rutas del Vino de Espanya i l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi (ACEVIN), la qual s’ha tirat endavant amb col·laboració público-privada. El territori pretén aprofitar la bona tirada del turisme enològic per donar a conèixer la seva gastronomia, cultura i patrimoni.

La Ruta del Vi de Lleida també es va presentar a l’estand del Club de Producto de Rutas del Vino de España.


Àngel Ros presenta la ruta a Madrid FOTO: Turisme de Lleida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa