VadeVi
La senyalització serà la prioritat de la Carretera del Vi aquest 2016
  • CA

L’edifici de l’Enològica de Vilafranca del Penedès ha acollit la reunió per a establir els objectius del 2016 de La Carretera del Vi. A l’acte hi han assistit representants dels 12 cellers i dels 7 municipis integrants de la ruta, així com representants de turisme de la Diputació de Barcelona.

Durant la trobada, s’ha fet un repàs de les diverses accions desenvolupades durant el primer any del projecte. A més, s’ha marcat com a objectiu prioritari estudiar les diferents possibilitats per a senyalitzar aquesta wine road des de cadascun dels municipis, cellers, trams urbans i interurbans claus.

Celleristes i ajuntaments pensen que impulsar la senyalització urbana serà positiu per a promocionar la ruta. El secretari de La Carretera del Vi, Josep Cusiné, creu que els municipis que integrin la ruta han de poder “respirar vi”.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, encarregat de cloure l’acte, ha destacat la importància de treballar conjuntament per a fer créixer aquesta proposta enoturística. Regull creu que cal aprofitar el potencial turístic de la zona i acostar-la al públic interessat en activitats relacionades amb el món vitivinícola.

La Carretera del Vi és la primera wine road de Catalunya i de l’estat, entesa com a ruta vinícola lineal. 35 quilòmetres de recorregut –des de Sant Martí Sarroca fins a Sitges– on els enoturistes poden visitar 12 cellers i gaudir de l’experiència gastronòmica i d’allotjaments d’aquest territori. La ruta recupera la via tradicional de comerç i transport de vi de l’època dels romans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa