VadeVi
La Setmana Gastronòmica de Girona celebra els 30 anys
  • CA

La Setmana Gastronòmica de Girona comença avui, i ja és la trentena, per promoure els ingredients de proximitat per a fer bona cuina. Aquest any hi participen prop de 40 restaurants del Gironès, La Selva i el Pla de l’Estany que des d’aquest dijous i fins el 21 de març oferiran menús de gran qualitat elaborats amb ingredients de proximitat i maridats amb vins i caves de l’Empordà. Els dos grans cellers promotors de la iniciativa són Empordàlia i Montferran, que tot i pertànyer a la DO Cava té les vinyes a prop de Blanes.

Prèviament a la Setmana Gastronòmica, els organitzadors -l’Associació d’Hostaleria Girona-Radial i Girona Bons Fogons-, han posat en marxa una activitat dirigida al gran públic. La primera Mostra Rambleja i Tasta que s’ha fet a la Rambla Llibertat de Girona aquest cap de setmana passat. Els ciutadans hi han pogut degustar vins i caves de la DO Empordà i han pogut participar en un taller de cuina en què un dels cuiners de la Setmana Gastronòmica feia una demostració. Els diners recaptats durant la mostra i durant el cicle de Cinema i Gastronomia aniran destinats a la Fundació Oncolliga de Girona, una associació de lluita contra el càncer.


Cartell de la Setmana Gastronòmica FOTO: ASS. HOSTALERIA GIRONA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa