VadeVi
La tercera edició del Caixa Penedès Vijazz proposa una àmplia oferta de 12 tastos dirigits de vins i caves

Els tastos dirigits són la principal aposta de la tercera edició del Caixa Penedès Vijazz que se celebra del 3 al 5 de juliol a Vilafranca del Penedès. Es tracta d’unes sessions de tast organitzades i dirigides per la Unió Vinícola del Penedès (UVIPE) en les que es realitzaran tastos i maridatges de vins i caves del Penedès.

Es tracta d’una de les activitats paral·leles a la fira de vins i caves i als concerts de jazz gratuïts, que aquest any es volen potenciar. De fet, s’incorpora una segona sala de tast que se suma a la que s’instal·la davant del Casal. La segona sala, de format més petit, pensada per tastos d’aprofundiment, estarà situada al Centre Agrícola. A diferència de la sala de tast de la Rambla de Nostra Senyora, en què els tastos seran gratuïts, les activitats a la segona sala de tast costaran entre 10 i 20 euros.

Hi haurà tastos verticals; tastos varietals de vins rosats; tastos de xarel·los, vins dolços o sessions enogastronòmiques amb vins elaborats amb la varietat xarel·lo i plats del Penedès. Es podran tastar vins de Torres, Jean Leon, 1+1=3, Alsina Sardà, Jané Ventura, Mas Costal, Can Bonastre, Parató, Parés Baltà, Viladellops, Can Ràfols dels Caus, Pinord, Can Feixes, Mont-Marçal, Vega de Ribes, Ferré i Catases, Efendis o Duc de Foix, entre d’altres.

Els organitzadors recomanen inscriure-s’hi prèviament a través de l’UVIPE. Es pot consultar el programa de tastos als “multimèdies relacionats”.

Programa tast de vins festival Caixa Penedès Vijazz


James Carter és un prestigiós saxofonista nord-americà que actuarà amb el seu quintet en el Caixa Penedès ViJazz FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa