VadeVi
La tercera Nit de l’Enologia a Falset premiarà els més distingits del col·lectiu

L’edifici modernista de la Cooperativa de Falset serà l’escenari aquest dissabte a la nit de la III Nit de l’Enologia. En el marc de la Fira del Vi es farà entrega dels premis de l’Associació Catalana d’Enòlegs que reconeixen la millor trajectòria professional, la proposta més innovadora, la jove promesa i el professional sènior.

L’objectiu de l’acte és “reconèixer la professionalitat i el talent de l’enòleg en general i de premiar als més distingits del col·lectiu”, segons fonts de l’Associació Catalana d’Enòlegs. L’associació considera que “la tasca de l’enòleg encara segueix quedant la major part de vegades en una certa penombra” i és per això que organitza aquests premis.
[[frase]]
Els premis s’atorguen a partir de les votacions que tots els enòlegs de l’associació han fet després d’una nominació prèvia també sorgida del propi col·lectiu. Aquesta, però, serà l’última vegada que es proposaran i votaran els candidats des de l’Associació Catalana d’Enòlegs. Segons les previsions de la mateixa associació, en l’edició del 2010 seran els membres de l’Acadèmia de les Arts i les ciències Enològiques, de recent creació, qui hauran de nomenar els candidats al premi i decidir-ne els guanyadors.


Un moment de l’entrega de premis de la II Nit de l’Enologia, durant la Fira del Vi del 2008 FOTO: FOTO URIOZ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa