La Terra Alta arriba fins a Barcelona

La capital catalana acollirà un mostra de vins de la DOTA el dissabte 12 de maig

Els monovarietals de garnatxa blanca terraltins llueixen un nou distintiu que els identifica. Foto: DO Terra Alta

El Consell Regulador DO “Terra Alta” està organitzant una mostra de vins que aproparà la DO “Terra Alta” i una vintena del seus cellers a Barcelona durant tota la jornada del dissabte 12 de maig.

La temporalització de l’activitat, en plena primavera, la situa dins de la campanya de promoció dels vins blancs amb la qualificació “Terra Alta Garnatxa blanca”.

Però la mostra oferirà tot tipus de vins “Terra Alta”, doncs cal destacar que aquesta època de l’any és ideal per tastar els nous vins de collita.

La ubicació escollida serà al cantó que toca al Born del Pla de Palau, al barri de la Ribera. Un emplaçament que no li és estrany al món del vi, i que compta amb l’emergència del Born com a zona lúdica i comercial de referència. La mostra s’instal·larà a peu del Pla de Palau i l’accés serà totalment lliure.

Per accedir a les degustacions de vins que oferiran els elaboradors, els visitants hauran d’adquirir un tiquet que inclourà la copa i degustacions. En pocs dies es presentarà el cartell de la mostra, es donaran a conèixer els cellers participants i d’altres informacions relatives a l’activitat.

La Mostra de Vins DOTA a Barcelona és una de les activitats previstes pel Consell Regulador per celebrar la commemoració del 30é aniversari des del reconeixement públic de la DO “Terra Alta” a l’any 1982. Cal destacar la intenció del Consell Regulador d’estirar el concepte de promoció a peu de territori fins a la capital catalana. I això té un triple propòsit: contribuir a reforçar la identitat vitivinícola de Barcelona i del país; divulgar les refinades virtuts i singularitats dels vins de qualitat reconeguda més meridionals de Catalunya al públic barceloní i animar les relacions comercials dels cellers amb la ciutat.

Nou comentari