Quatre cellers acollits a la Denominació d’Origen Terra Alta han estat els encarregats de subministrar els vins que se serviran al còctel de celebració que s’oferirà a tots els assistents a la 11a Nit de l’Empresari. La selecció ha estat efectuada pel Consell Regulador a partir dels guanyadors del Concurs DOTA 2010 i ha estat pensada per transmetre els valors del terrer vitivinícola del mediterrani a través de 4 propostes singulars i modernes.

Per una banda s’han triat dos blancs monovarietals de garnatxa blanca, el Vall Major collita 2010 (Celler Batea) i el Llàgrimes de Tardor fermentat en bota 2008 (Agrícola Sant Josep, Bot). En l’apartat dels negres els escollits han estat el Torremadrina roure 2008 (Cellers Tarroné, Batea) i el Vinyes del Grau criança 2007 (Josep Vicens, Gandesa).

El Consell Regulador i els 4 cellers consideren l’esdeveniment organitzat per la CEPTA una molt bona ocasió per divulgar la qualitat i singularitat de la DOTA. Cal recordar que en la festa hi participaran els Prínceps d’Astúries i Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa