La Terra Alta sedueix els empresaris

La DO subministrarà els vins per al còctel de celebració que s’oferirà en el marc del certamen organitzat per la Confederació Empresarial de la Provincia de Tarragona

Quatre cellers acollits a la Denominació d’Origen Terra Alta han estat els encarregats de subministrar els vins que se serviran al còctel de celebració que s’oferirà a tots els assistents a la 11a Nit de l’Empresari. La selecció ha estat efectuada pel Consell Regulador a partir dels guanyadors del Concurs DOTA 2010 i ha estat pensada per transmetre els valors del terrer vitivinícola del mediterrani a través de 4 propostes singulars i modernes.

Per una banda s’han triat dos blancs monovarietals de garnatxa blanca, el Vall Major collita 2010 (Celler Batea) i el Llàgrimes de Tardor fermentat en bota 2008 (Agrícola Sant Josep, Bot). En l’apartat dels negres els escollits han estat el Torremadrina roure 2008 (Cellers Tarroné, Batea) i el Vinyes del Grau criança 2007 (Josep Vicens, Gandesa).

El Consell Regulador i els 4 cellers consideren l’esdeveniment organitzat per la CEPTA una molt bona ocasió per divulgar la qualitat i singularitat de la DOTA. Cal recordar que en la festa hi participaran els Prínceps d’Astúries i Girona.

Nou comentari