VadeVi
La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové: el vídeo

Mas Blanch i Jové ha presentat el vídeo que recull els millors moments de la proposta de l’artista Carles Santos.

La Vinya dels Artistes va portar més de 400 persones a les vinyes de Mas Blanch i Jové per gaudir de la proposta Vi Sonor, de Carles Santos. El compositor va presentar un espectacle únic inspirat en els vins de Mas Blanch i Jové que barreja vi, gastronomia i música. És un viatge cronològic a través de la història: Scarlatti, Beethoven, Chopin, Debussy, Pierre Boulez i Bach, interpretat per 5 pianistes i 1 violinista; a més a més, de les creacions pròpies de l’artista i de la compositora Dolors Ricart com a fil conductor de l’obra anomenades.

L’espectacle, conduit per l’actriu Pepa López, va estar concebut com un passeig per diferents escenaris (vinya, bosc, camins, era). El conegut cuiner Dani Aixelà va crear un menú especial adaptat a cada composició, estudiant els diferents ingredients culinaris que corresponen a cada època (barroc, romanticisme, impressionisme, segle XX i l’època actual).

L’acte va oferir una degustació maridada amb la música i els vins Saó Blanc, Saó Rosat, Saó Abrivat i Saó Expressiu del celler Mas Blanch i Jové.

Actualment, com a testimoni silenciós de la festa es pot visitar “La Sargantaneta”, l’escultura que navega a sobre d’una alzina.


LA SARGANTANETA ÉS LA ESCULTURA QUE VA FER CARLES SANTOS PER A MAS BLANCH I JOVÉ FOTO: MAS BLANCH I JOVÉ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa