VadeVi
La Vinyeta i Els Amics de les Arts arrenquen el festival Sons del Món

El celler La Vinyeta i el seu vi negre de carinyena Llavors 08 ha donat el tret de sortida al festival Sons del Món acompanyant els grups Senyors Tranquil i Els Amics de les Arts. Es tracta d’un festival de concerts que marida la música amb els vins de la DO Empordà. Aquest ha estat el concert inaugural -que ha estat un “èxit rotund” segons els organitzadors per l’assistència de públic i de qualitat musical i vinícola- però durant els propers caps de setmanes, l’experiència es repetirà a a Vilabertran i a Roses, en entorns privilegiats com el Conjunt Monàstic i la Ciutadella.

El festival Sons del Món ha programat cinc concerts més i el final de festa per als propers caps de setmana amb actuacions de Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries per aquest divendres 9 de juliol; Carlos Núñez, el diumenge 11 de juliol; Delafé i Las Flores Azules, el dia 17; Albert Pla, el 24 i Duquende, el 30 de juliol. El dia 1 d’agost hi haurà el fi de festa amb un concert gratuït al Passeig Marítim de Roses.

En cada un dels concerts, els assistens tindran l’opció de comprar un vi de la DO Empordà, el que més s’adiu amb el tipus de música, segons el criteri del sommelier empordanès Roger Viusà. Es tracta de la proposta Vi&Músic, una oferta més dins del festival i una experiència que ja va començar l’any passat en l’última edició del Sons del Món i que va tenir molt bona acollida.

Aquest any, la gastronomia empordanesa també hi juga un paper important. I és que cinc restaurants emergents de la comarca, serveixen sopars a l’aire lliure el mateix dia del concert en dos torns, un abans pel públic del concert i un després pels que no assisteixen a l’actuació musical. Els restaurants són: Carles Antoner, Mas Renart, Amiel-Molins, Mas Concas i Oxid Cafè.


Els Amics de les Arts i Els senyors Tranquil han estat els encarregats d’inaugurar el cicle de Sons del Món FOTO: X.C.


Els sopars del festival Sons del món són oferts per cinc restaurants empordanesos FOTO: X.C.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa