La Xina tasta el Priorat

Una delegació de prescriptors xinesos descobreix a Torroja els vins d'aquesta DOQ

Un moment del tast de vins de la DOQ Priorat

Una delegació integrada per una quinzena de sommeliers i importadors xinesos procedents de Hong Kong han visitat aquest dissabte la vila de Torroja del Priorat, on han participat en un tast de vins de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

La missió de prescriptors xinesos ha fet un recorregut per diferents espais d’interès de la DOQ Priorat i ha dedicat la tarda a conèixer els vins d’una trentena de cellers que participen en un tast de presentació que es realitza a l’allotjament rural Cal Compte. El president del Consell Regulador de la DOQ Priorat, Toni Alcover, ha donat la benvinguda a la delegació xinesa i ha convidat els seus integrants a assaborir els vins de cada un dels cellers presents al tast.

Entre els prescriptors que visiten la DOQ Priorat s’hi troba Chow Kwok Ming Nelson, president de l’Associació de Hong Kong i Xina de Sommeliers, així com el seu vicepresident, Chan Yee Wall Edwin. La DOQ Priorat ha incrementat en els darrers anys la seva presència en mercats emergents com el xinès, que cada cop més mostra interès a conèixer el territori d’aquesta denominació d’origen qualificada.

Aquesta visita d’experts xinesos procedents de Hong Kong forma part d’un recorregut per una selecció de denominacions d’origen de l’Estat espanyol que ha organitzat l’empresa Wine Events.

Nou comentari