LaFou Celler presenta en societat el seu tercer vi: LAFOU

Elaborat amb garnatxa, sirà i morenillo i d'un estil més vigorós, neix amb la intenció de sorprendre al consumidor final i acostar-los el treball del Celler a la Terra Alta

El nou LAFOU s’elabora amb garnatxa, sirà i morenillo Foto: VADEVI.cat

La Fou és un barranc o pas estret per on una riera s’obre pas. Aquest element tant característic de la Terra Alta, s’ha representat gràficament amb el nou LaFou i esdevé un element comunicatiu fonamental de la etiqueta, capaç de transmetre el significat de la marca i donar a conèixer al territori.

El nou LaFou, segons el celler “és un vi que ve marcat per la contundent lleugeresa de la garnatxa negra, en un vi en què la dualitat frescor-volum van de la mà i omplen de personalitat el seu pas en boca. La fruita fresca es combina amb espècies i regalèssia, que n’allarguen un record que es debat entre la dolçor llaminera i la tanicitat que n’estructura el conjunt”.

Amb LaFou es manté la filosofia de LaFou Celler i la seva principal raó de ser: oferir vins que expressin la profunditat, la identitat i l’autenticitat del territori; la Terra Alta. En aquest cas, amb un vi amb una imatge més trencadora que, tot i mantenir la sobrietat i estil de la marca, és capaç de transmetre de forma clara el significat de LaFou.

LaFou: un projecte jove plenament consolidat

LaFou Celler va néixer fruit de la iniciativa de Ramon Roqueta, membre d’una família amb una llarga tradició al sector, que al 2007 va fer una clara aposta per la Terra Alta, una de les zones vinícoles més importants i de més llarga tradició a Catalunya, creient fortament amb el seu gran potencial i recorregut.

LaFou de Batea va ser el primer vi del Celler, que va sorprendre a tots assolint el beneplàcit de la crítica i el públic que el va dur a convertint-se en un vi de referència de la zona. La implicació amb el territori i les varietats autòctones es va mantenir amb el segon vi llançat pel Celler, Lafou Els Amelers, un blanc creat per ampliar les virtuts de la Garnatxa Blanca.

Nou comentari