VadeVi
Lax’n’Busto a la Festa de la Tardor de “5 caves per a 5 projectes solidaris”

El dilluns 15 de novembre a la Sala Luz de Gas es va celebrar la Festa de la Tardor de “5 caves per 5 projectes solidaris”, una iniciativa del món empresarial que té com a objectiu destinar un percentatge del benefici de la venta dels seus productes a treballs de cooperació. La jornada tenioa com a estrella el grup Lax’n Busto.

Prèviament, es van presentar les bases de l’edició 2011-2012 del concurs del projecte, per a que totes les entitats que ho desitgin puguin optar a
beneficiar-se d’aquesta iniciativa del món empresarial. També hi van ser presents Adama, Càritas Girona, Fundació Comtal, Punt de Referència i Fundació Hospitalitat, les entitats beneficiàries de la present edició, que van donar a conèixer les seves propostes.

“5 caves per 5 projectes solidaris” va néixer per iniciativa de les Caves Berdié, però enguany amb la implicació de les empreses Munich, Cio Gastronomia Selecta, A&A Artesania i Petit Plaisir, que s’hi han sumat cedint també part del benefici de la venda dels seus productes a les entitats guanyadores.

L’acte el va presentar la Cristina Cubero del Mundo Deportivo. També va parlar Robert Jovani de Cava Berdié, explicant com havia estat tota la trajectòria del projecte i les empreses que actualment el formen (Cava Berdié, A&A Artesania, Petit Plaisir, Producyes Ció i Munich) a més a més de les col·laboradors Dracnet, Alter Company i Musica Click, aquesta última la que es va encarregar del concert solidari.

També va parlar Francina Alsina, la Presidenta de La Federació Catalana de Voluntariat Social, encarregada de de donar a conèixer les bases del nou concurs i els nous àmbits al que les ONG,s es poden apuntar per ser escollides a la festa de primavera de l’any que ve. Aquests nous àmbits són: Dona, Persones privades de llibertat, addicions, cooperació i gent gran).

Es van passar uns vídeos de la trajectòria del projecte i un altre en el que es veia tot el que estan fent les ONG,s actuals i beneficiaries del projecte i del concert (Adama, Càritas Girona, Fundació Comtal, Punt de Referència i Fundació Hospitalitat).

A continuació va tocar el grup Splash, que va fer una cançó especial per al projecte.


Lax’n’Busto

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa