Les caves Agustí Torelló Mata acullen els enòlegs catalans

Aquest dissabte dia 9 de febrer se celebrarà la XIX Assemblea General Ordinària de l'Associació al celler de Sant Sadurní d'Anoia

Una imatge de l’entrada de les caves Agustí Torelló Mata. Foto: VADEVI.cat

L’Associació Catalana d’Enòlegs (ACE) ha escollit les Caves Agustí Torelló Mata com a seu per a celebrar la XIX Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de febrer de 8h a 13h i on està prevista l’assistència d’uns 40 enòlegs.

L’Assemblea General, integrada per tots els socis, és l’òrgan suprem de l’Associació i ha de ser convocada, obligatòriament, en sessió ordinària una vegada l’any durant el primer trimestre de cada any natural. Entre els seus objectius estan aprovar el pla general d’actuació de l’ACE, censurar la gestió de la Junta Directiva, aprovar, quan sigui el cas, els pressupostos anuals d’ingressos i despeses així com l’estat de comptes de l’any anterior, presentar l’informe de la Junta Directiva sobre la seva actuació i examinar les proposicions consignades en l’Ordre del dia adoptant acords sobre elles.

L’ACE va néixer l’any 1984 impulsada per un col·lectiu de professionals dedicats al món del vi amb la vocació de defensar els interessos comuns. Des de llavors ha treballat per obtenir el reconeixement legal de l’activitat dels enòlegs, la seva protecció jurídica i ha dut a terme diverses accions a favor de la millora del funcionament d’aquest col·lectiu professional. Actualment ja compta amb 400 associats.

Normalitat a Agustí Torelló Mata

Malgrat la recent sortida del celler de l’enòleg Agustí Torelló Sibill, un dels quatre fills d’Agustí Torelló Mata, fundador i president del celler, la cava penedesenca afronta amb normalitat la celebració de l’esdeveniment, que comptarà amb la presència d’Agustí Torelló Mata i del seu fill Àlex Torelló, ambdós també enòlegs.

Nou comentari