VadeVi
Les caves Duran Gran Reserva celebren el 4art aniversari

Amb motiu del quart aniversari de les caves Duran Gran Reserva, presenten la nova imatge del Duran Binomy, un estoig de luxe amb una ampolla de Duran 5V Gran Reserva 2007 i una ampolla de Duran Rosé Gran Reserva 2007. Part dels beneficis del Duran Binomy aniran destinats a la lluita contra el Càncer Infantil.

Les primeres ampolles de Duran van veure la llum al 17 d’octubre del 2007, amb la inquietud d’elaborar vins escumosos d’alta qualitat a Catalunya, a l’alçada d’altres escumosos mundials i amb una criança en ampolla de més de 30 mesos en tots els caves.

Els cupatges són moderns, diferenciant-se dels clàssics “gran reserva” elaborats amb xarel.lo, macabeu i parellada. Les varietats tradicionals però són la base dels Gran Reserva.

Els seus caves es caracteritzen també per ndicar la collita i la data de degollament, per evitar confusions sobre l’anyada i per saber la data d’expedició del celler. A Duran controlen tot el procés de distribució, per això poden garantir-la.

El jove Ramon Canals, llicenciat en Farmàcia i en Enologia, màster en Viticultura, Enologia i Màrqueting del Vi i 3ª generació de la família Canals està al capdavant d’aquest projecte personal. Ramon Canals és inquiet, perfeccionista i exigent; un dels pocs professionals del sector amb formació internacional en vins escumosos: Penedès, Nova Zelanda, Califòrnia, Anglaterra, Champagne i Austràlia. El segell Duran Gran Reserva reflecteix aquesta experiència internacional i defineix uns caves amb molta personalitat, complexos, equilibrats, cremosos, amb suavitat de carbònic i actuals.

Per la seva producció limitada Duran Gran Reserva es troba exclusivament en botigues especialitzades i als millors restaurants.


Part dels beneficis del Duran Binomy aniran destinats a la lluita contra el Càncer Infantil FOTO: DURAN GRAN RESERVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa