VadeVi
Les DO Priorat i cava seran protagonistes a Hong Kong

The Wine Academy of Spain ja té en marxa la segona edició de Winefuture que se celebrarà del 6 al 8 de novembre a Hong Kong. Ja té definit el seu programa i es comptarà amb grans personalitats mundials del sector de vi. Ara per ara hi ha garantida una bona presència catalana: Pedro Ferrer y Miguel Torres com a ponents, mentre s’ha confirmat l’assistència dels cellers Torres, Freixenet i Perelada.

El congrés reunirà un cop més als experts més influents del sector per debatre sobre els reptes i oportunitats als quals s’enfronta el món del vi en el seu vessant més comercial i econòmic. Per això, s’espera que hi hagi més d’1.500 persones entre elaboradors, Master of Wine, autoritats, distribuïdors, importadors, compradors, periodistes i sommeliers.

Al programa destaca el cicle de tastos magistrals que s’impartiran durant tres dies. El considerat crític més influent de la indústria mundial, Robert Parker, obrirà aquestes sessions.

Winefuture abordarà temes tan diversos per al futur de la indústria vinícola com l’adaptació del sector a la nova economia, el vi com a inversió, els reptes i oportunitats al Nou Món, les regions i marques del futur, el mercat asiàtic, les estratègies de màrqueting o l’educació vinícola i l’ús d’internet.

L’organitzador i president de The Wine Academy Pancho Campo conduirà el tast ““La diversitat i la passió dels vins espanyols””. Aquesta presentació s’acompanya d’una producció en vídeo que recorre denominacions d’origen com Priorat i Cava.

Hong Kong s’ha convertit en els últims anys en un dels centres més influents del món del vi i ciutat clau del continent asiàtic per als principals importadors de vi de la indústria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa