VadeVi
Les Fires i Festes de Maig del Penedès potencien la gastronomia

La Unió Vinícola del Penedès (UVIPE) és l’encarregada de l’estand de tast de vins i caves de les Fires i Festes de Maig del Penedès que se celebren a Vilafranca del 15 al 17 de maig. En aquesta edició els visitants podran degustar una seixantena de vins i caves provinents de 25 empreses del Penedès. D’aquests la gran majoria, en total 21, són blancs. També hi haurà 14 caves, 13 negres i 12 rosats.

El preu de la primera degustació, en el qual hi ha inclòs una copa de regal, és de dos euros. Els tiquets de repetició costaran només un euro. L’horari de la Mostra Gastronòmica, que aquest any disposarà de tot un carrer a l’exterior, s’allargarà una hora més que la de la resta de fires, fins a dos quarts d’onze de la nit.

La major importància que es dóna a la gastronomia és una de les principals novetats d’enguany, però no l’única. Dues novetats destacables més són d’una banda l’actuació de divendres al vespre del grup Macedònia com a concert inaugural de la fira i de l’altra l’edició d’un diari de les Fires, El Firal, del qual se’n distribuiran dues edicions de 5.000 exemplars.

El sector de l’automoció repeteix l’experiència de l’any passat de sortejar 5.000 euros entre tots aquells que hagin fet la reserva en ferm o hagin adquirit un vehicle durant els tres dies de la fira. El sorteig es fara diumenge 17 de maig a les nou del vespre.


Durant els tres dies de la fira els visitants podran tastar una seixantena de vins FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa