El proper dissabte 7 de juny a l’allotjament Cal Compte de Torroja del Priorat es farà l’acte “Les hores de Primavera” de la mà de Joan Gòmez Pallarés, autor del bloc de vins De Vinis, amb la participació i els vins de Sara Pérez, René Barbier i Dominik Huber.

De les 19 h fins a les 22h es parlarà, es tastaran vins i se servirà menjar per celebrar “que la terra desperta del somni de l’hivern. Que res no mor i que tot reposa. A la primavera, la terra s’alia amb el sol i li dóna força al ceps i el paisatge s’omple de verd i d’alegria”, segons el comunicat.

Amb poemes de l’antiguitat s’explicarà com se celebrava aquesta estació i amb la feina i vins de la Sara Pérez, en René Barbier i en Dominik Huber “entendrem millor per que passen les coses, també al Priorat”.

Si l’anterior activitat d’hivern l’acte es va dur a terme a la cuina de Cal Compte, al voltant de la llar de foc, aquest de primavera es farà a la sala gran i a la terrassa de Cal Compte “per contemplar la primavera amb tot el seu esplendor”.

Més informació a www.calcompte.com i reserves a: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa