Seguint amb les celebracions del 50è aniversari de la DO Penedès, i amb l’objectiu d’apropar els vins al consumidor, s’han atorgat els premis als guanyadors del 1r Concurs de Fotografia. Les obres guanyadores han estat Insinuació, de Raül Martín; El vi torna a casa, de Glòria Marfil i Vinya-Collage, de Carlos Lizalde. Aquests tres participants van poder recollir els seus xecs de 1.500 euros, 900 i 600, respectivament.

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el primer tinent d’alcalde, Aureli Ruiz, i la presidenta del Patronat de Comerç i Turisme i Regidora de Promoció econòmica, Dolors Rius, van presidir la cerimònia signant al llibre commemoratiu del 50è Aniversari.

Posteriorment van fer entrega dels diferents premis finalistes i dels tres premis guanyadors juntament amb el President del Consell regulador de la DO Penedès, Francesc Pascual, i el Gerent, Josep Rivas.

De les més de 200 fotografies que es van rebre per participar al concurs, el jurat va escollir-ne 10 de finalistes, que van estar exposades a l’espai propi de la DO Penedès a la Fira del Gall.

Les obres finalistes han estat premiades amb un cap de setmana d’enoturisme pel Penedès per a dues persones. Els guanyadors han estat Josep Vallés, amb Preparant la verema; Josep Escofet, amb Vinyes; Àngela Llop amb Ai si plou!, Isaac Gil amb El forjat circell, Ignasi Pellisa amb Pàmpols, Núria Serrano amb Silenci i Juan Carlos Francés amb Paisatge nevat.

El jurat del concurs ha estat format per Francesc Simó, ex fotògraf professional i representant de l’Unió Empresarial del Penedès, Rafael
Vargas, de l’Associació Vinícola Catalana i Albert Iglesias, d’Eurogap, empresa consultora responsable del Pla Estratègic de la DO Penedès.


Insinuacions


El vi torna a casa


Vinya Collage

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa