Les Nits Catavíniques omplen Sabadell de vi

Una vintena d’establiments de Sabadell organitzarà activitats relacionades amb el món del vi coincidint amb la setmana de la celebració de Catavins 2011 a Fira Sabadell

La societat sabadellenca s’alia amb Catavins per promoure la cultura del vi a la ciutat vallesana. Durant la setmana de celebració d’aquest certamen a les instal·lacions de Fira Sabadell (del 7 al 13 de novembre), una vintena de locals de la restauració i el comerç de Sabadell oferiran activitats relacionades amb el món del vi als seus clients. Una iniciativa sorgida dels restaurants i comerços sabadellencs que l’organització de Catavins celebra i hi dóna suport.

Les activitats proposades pels diversos establiments participants permeten fer un autèntic viatge pel món del vi sense sortir de Sabadell. Tastos i maridatges amb vins de les diverses denominacions d’origen catalanes; descobrir les varietats autòctones de Catalunya recentment recuperades; recórrer el Bierzo a través dels seus vins; conèixer els emblemàtics Vega Sicilia; tastar el vi novell d’enguany; sorprendre’s amb vins kosher, ecològics, biodinàmics o grecs; gaudir de la combinació entre música i vi… Són només algunes de les propostes que es poden seguir als establiments durant les Nits Catavíniques.

Catavins 2011 és la quarta edició d’aquest esdeveniment que té en el vi el seu principal protagonista. Serà la primera vegada que aquesta cultura vinícola impulsada des de Fira Sabadell es desplaci a altres racons de la ciutat coincidint amb Catavins. És doncs el naixement d’unes Nits Catavíniques que de ben segur gaudiran d’una bona acceptació per part del públic.


El Catavins de Sabadell se supera cada any que passa FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari