Les orquídies de Segura Viudas al Diari de Vinya

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZMed2vryuXQ[/youtube]

L’empresa elaboradora de caves i vins Segura Viudas estrena el tercer capítol de Diario de Viña 2012, el videobloc on acosta l’esdevenir de la collita de cada any a l’Heretat Segura Viudas.

Amb el capítol especial “Orquídeas para un cava” s’inaugura el que seran les peces extres de la collita 2012; un conjunt d’històries que, de la mà d’especialistes, introduiran en el descobriment de les harmonies de l’Heretat.

En aquest capítol concret i acompanyats d’en Xavier Bayer, naturalista que col·labora des de fa més de cinc anys en les tasques d’identificació, catalogació i preservació de la biodiversitat, es presenten les orquídies de l’Heretat Segura Viudas.

La presència d’aquestes plantes tan fràgils és un bon indicador de la qualitat ambiental d’un entorn que, fins i tot en anys d’hiverns secs on les orquídies no floreixen amb la mateixa força, certifiquen la riquesa de la biodiversitat de l’Heretat i la decoren amb detalls d’una bellesa sublim.

Aquest capítol està disponible al bloc de la companyia www.diariodeviña.es, així com al canal corporatiu “seguraviudastv” a YouTube.

Nou comentari