VadeVi
Les presències del vi analitzen el Penedès en les tertúlies a l’Ateneu Barcelonès

El Penedès és un de les denominacions d’origen més reconegudes de l’Estat espanyol i és un dels noms que tradicionalment els ciutadans associen directament amb el vi, però segueix sent així? Es parla tant dels vins del Penedès com volum de negoci generen? Quines són les seves perspectives dins dels mercats globals?

Totes aquestes preguntes serviran per introduir el debat d’aquest dimecres entorn als vins del Penedès i la denominació d’origen. Es tracta de la nova taula rodona entorn a una denominació d’origen catalana que organitza El Vi a Punt amb la col·laboració de l’Incavi i juntament amb el restaurant ATN de l’Ateneu Barcelonès. El cicle de tastos i debats Les presències del vi ja ha fet un repàs a diferents DO, entre elles, la DO Catalunya, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà i Montsant.

Com de costum un representant del Consell Regulador assistirà al debat i també ho faran els cellers com Can Feixes i Pinord. La sessió es dividirà en dues parts: la presentació de la DO i els cellers més el tast dels seus vins (20h) i el sopar-tertúlia (21:30h). El preu de la sessió completa és de 27€ i per assistir-hi cal reservar plaça a través dels correus electrònics comercial@elviapunt.com i restaurantateneu@restaurantateneu.es o als telèfons 933185238 i 625408974.


El restaurant ATN acull mensualment sopars-tertúlies entorn a les DO catalanes FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa