VadeVi
Les rutes del vi porten a descobrir els dólmens i a practicar caiac

Empordàlia i Gregal han organitzat tres rutes d’enosenderisme per l’Alt Empordà per aquesta primavera, amb la col·laboració de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà.

Cada ruta té un cost de 12 euros i inclou el guiatge, l’assegurança i el tast de vins Sinols i Oli de Pau. Es recomana portar roba esportiva còmoda, aigua i bastons.

La primera entrega del cicle d’enosenderisme és el 17 d’abril. Comença amb una ruta pels dólmens de Pau, al llarg de tres hores, i acaba a la una del migdia amb els tastos a Empordàlia.

L’1 de maig la ruta és a través dels dólmens de Vilajuïga. Finalment, el 5 de juny es durà a terme una ruta a peu entre Llançà i Vilajuïga, amb tast de vins i olis a la seu de la cooperativa i tornada amb bus cap a Llançà.

Informació i reserves: 607 588 243 o info@empordalia.com.

La cooperativa Empordàlia i l’escola de piragüisme SK Kayak tornen a ajuntar vins i rems en dues noves rutes d’enocaiac que es faran el 9 d’abril i el 7 de maig per la costa de Llançà.

La sortida és a la platja del port de Llançà a les 4 de la tarda. Els participants coneixeran els racons més inaccessibles de la costa del municipi des d’una perspectiva única i desembarcaran on les vinyes es troben amb el mar. Allà tastaran quatre vins d’Empordàlia i jugaran a endevinar-ne les anyades. El 9 d’abril la ruta serà amb caiacs dobles, mentre que el 7 de maig serà amb caiacs del tipus sit-on-top.


Cartell enosenderisme a L’Empordà FOTO: EMPORDÀLIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa