VadeVi
Les VI Jornades Gastronòmiques del VI DO Alella es renoven i amplien l’àmbit d’influència

El bon vi i la bona cuina seran protagonistes de les VI Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella que se celebren del 25 de març al 10 d’abril. El Consorci DO Alella agafa enguany el relleu en l’organització que fins ara havia liderat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

El president del Consorci DO Alella, Andreu Francisco, ha presentat aquest dijous 24 de març el contingut al restaurant “El Paller” de Premià de Mar, acompanyat dels presidents del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Josep Maria Juhé, i del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, Joan Castaño. Durant l’acte, els responsables dels tres consorcis han signat un conveni de col·laboració en l’organització de les jornades i han expressat la seva voluntat de sumar esforços i treballar conjuntament per promocionar el patrimoni cultural, natural i turístic del territori que comparteixen.

Durant 15 dies, una cinquantena de restaurants de catorze municipis del Maresme i del Vallès Oriental -Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat, Montornès del Vallès, Premià de Mar, Pineda de Mar, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar- oferiran les millors propostes culinàries per acompanyar els vins que s’elaboren a la Denominació d’Origen Alella. Enguany, les jornades sobrepassen el territori DO amb la incorporació de Pineda de Mar i Vilassar de Mar.

Aposta per la qualitat
Elevar la qualitat de l’oferta de les jornades i conformar l’embrió d’una potent xarxa de restaurants implicats a la promoció del vi de la DO, són alguns dels reptes que s’ha marcat el Consorci. Per aquest motiu, a més de canviar la imatge i el disseny de l’esdeveniment, s’ha ofert als restaurants que hi participen formació i assessorament professional per reforçar la qualitat dels maridatges. Les harmonies que ofereixen els 54 restaurants participants en les jornades han estat treballades personalment per la sommelier alellenca Rosa Vila, per tal de potenciar les sensacions en la degustació dels plats i dels vins. Com a resultat, trobarem una variada oferta de vins DO Alella maridats amb plats elaborats amb productes autòctons de qualitat, pensats per donar satisfacció a tots els gustos i totes les butxaques.

Punts de llibre DO Alella
L’altre de les novetats d’aquesta sisena edició és la creació d’uns punts de llibre personalitzats amb les harmonies DOA que ofereixen els restaurants que hi participen. El nou suport promocional conté la nova imatge turística de la DO Alella, nom del restaurant i el suggeriment que ofereix durant les jornades. Se’n repartiran 600 unitats a cada restaurant perquè els col·loquin sobre les taules parades els dies de les jornades, com a recomanació especial.
Les Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella estan organitzades pel Consorci DO i compten amb la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, del Consorci de Turisme del Vallès Oriental i dels ajuntaments dels municipis participants.


LA NOVA IMATGE DEL TERRITORI DE LA DO ALELLA HA ESTAT CONSENSUADA AMB ELS CELLERS I ELS MUNICIPIS QUE FORMEN PART DE LA DO FOTO: CONSORCI DO ALELLA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa