Subirats ofereix als caravanistes un espai per passar la nit envoltat de vinyes. Gràcies al conveni que el Patronat de Turisme de Subirats va signar l’any 2009 amb l’Unió Caravanista de Catalunya, per donar a conèixer i promocionar els atractius paisatgístics, culturals i gastronòmics de la zona, els establiments adherits al programa “L’Encant de Subirats”, vinculat a les Rutes Vitivinícoles, permeten estacionar en un lloc habilitat dins de la seva propietat per un període de 2 nits i 4 vehicles com a màxim. Els cellers, caves, cases de turisme rural i restaurants que se sumen al conveni cedeixen aparcament gratuït.

Turisme de Subirats recorda que els espais situats en la propietat privada no són una àrea de servei, tot i que el terreny és pla, sense obstacles i accessible per als vehicles. Els propietaris són elaboradors de vi o cava, restauradors o hotelers, i els seus terrenys no són càmpings, per tant no són professionals de l’autocaravanisme. “No hem d’oblidar que som convidats i no podem exigir els serveis que oferiria un càmping, ja que aquesta no és la finalitat de la nostra estada. Ara bé, ens asseguren que serem ben atesos i ens informaran del que podem visitar”.

Es gaudirà d’uns paisatges de vinyes magnífics, desconeguts i molt interessants, així com el divers i ric patrimoni rural, descobrir i degustar uns bons vins i caves, visitar cellers i caves i gaudir de l’excel·lent gastronomia.

Les normes a complir:
* No cal trucar per reservar plaça, si hi ha espai s’aparca en el lloc previst.

* No es pot encendre foc per evitar el risc d’incendi.

* Cal respectar la tranquilitat de la casa i dels veïns, i si es viatja amb nens cal tenir cura que el seu comportament sigui el correcte: les vinyes i els jardins no són terrenys de joc, són per a passejar i gaudir-los.

* Si es porten animals de companyia, cal demanar permís al propietari per deixar-los lliures.

* La senyalització serà a l’entrada de la finca, amb la llegenda “L’Encant de Subirats”


Caves i cellers adscrits
Albet i Noya. Masia Can Vendrell (Sant Pau d’Ordal

Cava Guilera. Ca l’Artigas (Lavern)

Eudald Massana Noya. Maset del Lleó (Sant Pau d’Ordal)

Castellroig. can Serra (Ctra. de Sant Sadurní a Sant Pau d’Ordal)


Aparcament de caravanes de Turisme de Subirats FOTO: Turisme de Subirats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa