Literatura entre vinyes

Gisela Pou llegirà fragments de la novel·la 'El silenci de les vinyes' a la finca El Maset de Sant Pau d'Ordal

L’escriptora Gisela Pou, autora de la novel·la ‘El silenci de les vinyes’, oferirà aquest dijous una passejada literària en col·laboració amb el celler Eudald Massana Noya i la llibreria La Cultural de Vilafranca, una ocasió per conèixer de primera mà la trama creada per Pou, una història d’intrigues i passions, amb el cava i l’empresària Aurora Brucart com a protagonistes, que succeeix al poble imaginari de Santa Pau, al Penedès.

L’autora llegirà fragments de la novel·la, al costat dels ceps acabats de brotar, i ens explicarà tot el que ha descobert del món dels vins i dels caves, després d’escriure aquest llibre i recordarà que al seu poble, Castellar del Vallès, també hi havia hagut vinya: “Quan jo era petita, el Puig de la Creu era ple de feixes de vinya, jo hi anava a berenar, molta gent tenia parres i la meva veïna feia vi”.

La passejada tindrà lloc el dijous, 26 d’abril, a la Finca el Maset, de Sant Pau d’Ordal a partir de les sis de la tarda. El preu serà de 5 euros. Més informació i reserves al telèfon 93 899 41 24 i a enoturisme@massananoya.com

Nou comentari