Pere Pons amb el premi que li permetrà estudiar a Bordeus

Aquesta setmana s’ha lliurat la Beca Covides 2015 a l’estudiant Pere Pons Mercader, que rebrà una beca de 1.800€ per estudiar un quadrimestre a la Facultat d’Enologia de la Universitat Bordeaux-Segalen de Bordeus (França) i que també li permetrà obtenir la doble titulació del Màster d’Enologia per la URV i la Universitat de Bordeus.

El jurat del concurs ha valorat els següents paràmetres: expedient acadèmic universitari ponderat (40%), curriculum vitae (30%), coneixement llengua estrangera -anglès o francès-(20%), informe del jurat i valoració carta de motivació (10%).

Aquest és el quart any consecutiu que es lliura la beca Covides per a estudiants d’enologia, una iniciativa conjunta de la cooperativa Covides i la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, nascuda arrel d’un conveni de col·laboració que varen signar el setembre de 2011 per facilitar l’intercanvi d’informació i desenvolupar activitats pensades per fomentar la investigació i la recerca. L’acte de lliurament va tenir lloc a la sala de graus de la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Nova beca “Viu l’empresa Covides”

De cara al 2015, Covides engegarà una nova beca, anomenada “Viu l’empresa Covides”, i que estarà destinada als estudiants d’últim any del Grau d’Enologia de la URV, que podran realitzar 4 mesos de pràctiques a Covides, de juliol a octubre, participant en tasques de viticultura, enologia, màrqueting i vendes. Aquesta nova beca té per objectiu acostar als estudiants a la feina real d’un celler, participant en tasques reals de control de vinya i viticultura, entrada de verema i feina de celler, i tasques de màrqueting i comunicació. Les bases d’aquesta nova beca sortiran a principis del 2015.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa