Lluita integral contra el caràcter fenolat del vi

Formació per a enòlegs i tècnics sobre l'elaboració de vi en bótes

El Clúster Innovi i la Denominació d’Origen Penedès organitzen el proper dia 31 de gener el curs Lucha integral frente al caràcter fenolado del vino.

El curs es realitzarà a les instal·lacions del Centre Àgora, a la plaça Àgora núm. 1, de Vilafranca del Penedès, en horari de 16:00 a 20:00 hores.

El curs serà impartit pel professor Antonio Palacios (Doctor en Biologia, especialista en tècniques enològiques, expert en Microbiologia Fermentativa i Química de les alteracions organoléptiques dels vins, Professor en la Universitat d’Enologia de La Rioja i Director Tècnic de Laboratorios Excell Ibérica)..

Durant la ponència, que es realitzarà de manera presencial, s’expondrà en detall el perill que representa la DEKKERA BRETTANOMICES, processos del tractament, la neteja i manteniment de les bótes, així com conèixer els avenços en la desinfecció de bótes i processos fenolats en el vi que han anat produint-se en els últims temps.

El preu del curs pot ser bonificat íntegrament per a les empreses mitjançant el Fons Social Europeu.

– Empreses: 295 € / alumne

– Autònoms: 30% descompte

– Dsesmpleats: 40% descompte

Per a més informació, podeu contactar per correu electrònic amb l’oficina d’Innovi a info@innovi.cat o per telèfon al 93 118 59 51.

Nou comentari