VadeVi
Magí Raventós deixa el seu càrrec a Codorníu

L’empresari Magí Raventós, que fins fa pocs dies ocupava el càrrec de director de Relacions Institucionals a Codorniu, ha deixat d'”estar en actiu” a l’empresa, segons que ha confirmat ell mateix al diari comarcal El 3 de Vuit.

Pel que fa als motius de la seva decisió, Raventós ha explicat: “deixo les funcions dins de la companyia i deixo d’estar actiu a l’empresa. Jo tinc raons per a això i Codorniu també”. Fonts de Codorniu, en canvi, han assegurat que Magí Raventós no és a l’empresa des del passat 31 de març, per una “jubilació anticipada”. Pel que fa al seu relleu dins l’empresa, aquestes mateixes fonts han apuntat que “s’ha obert un període per repartir les responsabilitats” que tenia dins de l’empresa.

La seva marxa del celler implica també que haurà de renunciar al càrrec de president de la patronal Institut del Cava, que ha ostentat en diferents períodes i que ara mantenia des de 2004, ja que es tracta d’un càrrec institucional relacionat amb l’empresa. Ara serà Codorniu qui haurà d’escollir el seu nou representant a la patronal. De moment, segons que ha explicat Raventós, s’han donat “un temps de reflexió” i les pròximes setmanes es reunirà la presidència i les dues vicepresidències per a consensuar el nom del nou president.

Magí Raventós, que va arribar a ser director general de Codorníu, ha explicat que conservarà els càrrecs que té en les divisions de Costers del Segre i en la presidència de Bodegas Bilbaínas, encara que aquest càrrec també el deixarà d’aquí a uns mesos. A partir d’ara es dedicarà a la gestió de la Societat Agrària de Transformació Vallfonda, una explotació vitivinícola de 300 hectàrees situada a Raïmat que proveeix de raïm el grup, però que no hi està vinculada directament, sinó que està gestionada per Raventós i altres membres de la família.

Aquest no és l’únic canvi en la direcció de Codorniu en el que portem d’any. El passat mes de gener es coneixia el fitxatge del primer director de producció i operacions aliè a la família. L’enginyer industrial Pere Escolar va assumir el càrrec en substitució d’Anton Raventós.


Vista aèria de les caves Codorniu FOTO: JOAQUIM ELCACHO

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa