L’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges acull aquest dissabte el tercer Vins&Blogs de la Penedesfera o el que es podria anomenar Malvasia&Blogs, ja que un dels objectius de la trobada és donar a conèixer la Malvasia de Sitges, un vi dolç elaborat a partir d’una varietat de raïm tradicional de Sitges, la malvasia. Aquest vi ja s’elaborava des de temps molt remots -Tirant lo Blanc, del segle XV, ja en parla- i actualment se segueix cultivant i vinificant en unes vinyes i celler del propi hospital.

Aquesta és la tercera jornada sobre blogs i web 2.0 que organitzen els membres de la Penedesfera -una comunitat de blocaires i interessats en les TIC i web 2.0 de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf-. Com ja és habitual, la trobada començarà a les 10 del matí amb una conversa sobre blogs, TIC, web 2.0 o malvasia -cap a on es dirigeixi la conversa dependrà de l’interès dels participants-. El Vins&Blogs acabarà al migdia amb una visita a l’hospital modernista i les seves vinyes i celler.

La trobada és oberta a totes les persones que tinguin un blog i interès per conèixer els vins catalans, en concret la malvasia de Sitges. De fet la proposta de fer la trobada a l’Hospital Sant Joan Baptista ha estat de l’Institut d’Estudis Penedesencs i respon a l’objectiu de donar a conèixer aquest tipus de vi i el projecte de l’Hospital. Ara mateix hi ha un centre de coneixement sobre la malvasia i el projecte de crear un centre d’interpretació d’aquesta varietat.


L’Hospital Sant Joan Baptista celebra el centenari aquest 2010 FOTO: DANIEL GARCIA PERIS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa