La plataforma “Manresa Mobilitza’t amb La Marató”, torna a posar fil a l’agulla per vuitena vegada consecutiva i organitza un programa d’activitats amb la màxima participació
ciutadana. Aquest any la finalitat de la recaptació és en benefici de la “Regeneració i Trasplantaments d’Òrgans i Teixits”.

En trasplantaments Manresa és un referent. Althaia és la institució sanitària sense neurocirurgia que més donacions d’òrgans ha aconseguit l’any 2010. Fins a un total de 17 persones a tot l’estat s’han beneficiat dels òrgans rebuts. Malgrat pugui semblar una molt bona notícia, hi ha gent que cada any mor esperant‐ne un.
El departament de coordinació de trasplantaments d’Althaia, encapçalat pel Dr. Josep Maria Alcoverro, basa el seu èxit en dos principis: l’altruisme i l’anonimat. L’altruisme dels pacients i les seves famílies, ja que no reben cap compensació pel fet de ser donants, i l’anonimat que garanteix la privacitat de les dades dels donants.

El programa d’actes l’obrirà la Confraria dels Vins del Bages, que per tercera vegada ha volgut dedicar l’últim sopar de l’any de l’entitat a una causa solidària i participar d’aquesta moguda, organitzant La Marató de Xocolates i Caves, amb la col∙laboració d’Enric Rovira i Caves Parxet.

Tant Enric Rovira, un habitual en aquest sopar‐maridatge, com Caves Parxet han acceptat fer una col∙laboració a un sopar solidari, amb l’objectiu de poder fer un preu molt ajustat i obrir‐lo al màxim de gent possible.
El sopar, al que pot assistir tothom, tindrà lloc el proper dijous 1 de desembre a les 21.00 h. a la Torre Busquet de Manresa. Per a inscripcions, menú i altres informacions, cal adreçar‐se a www.confrariabages.com o bé trucant al telèfon 609 88 66 34. El preu del sopar per a socis és de 35 € i per a no socis de 50 €.
En el sopar de l’any passat la recaptació va ser de 1.571,74 €, una quantitat que sumada a la resta d’activitats van fer que “MM amb La Marató” aportés a La Fundació La Marató la suma de 21.289,25€.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa