VadeVi
Marcel Gorgori, al programa d’activitats de Catavins

El programa d’activitats que Catavins, el saló del vi de Sabadell que enguany es farà l’11,12 i 13 de novembre, ofereix cada any al seu públic assistent comptarà enguany una vegada més amb la fidel presència del popular presentador de Televisió de Catalunya Marcel Gorgori. El conductor del programa En clau de vi protagonitzarà dues d’aquestes activitats. Com ja és tradicional a Catavins, serà l’encarregat d’obrir el programa amb l’activitat de divendres a la tarda, i repetirà un altre cop al dia següent, per tal que tots els seus seguidors tinguin l’oportunitat de participar en alguna d’elles.

Per primera vegada, Marcel Gorgori farà una xerrada vinculada al programa En clau de vi, que iniciarà l’emissió dels quinze capítols de la tercera temporada el pròxim diumenge 2 d’octubre (C33, 22:55h). La proposta de Gorgori per als fans de En clau de vi consistirà en una xerrada en què comentarà alguns detalls i anècdotes sobre els protagonistes dels sis primers episodis de la temporada, tot combinant-ho amb el tast dels interessants vins que elaboren. A més, el presentador s’ha compromès a desvetllar algun secret dels nou programes que encara no s’hauran emès quan se celebri la fira.

D’altra banda, Marcel Gorgori recuperarà per a Catavins 2011 una de les activitats que més bona acollida va tenir d’edicions anteriors del certamen, en què relaciona vins i òpera, les seves dues passions sobre les quals ha presentat programes a Televisió de Catalunya.

A més de Marcel Gorgori, el programa d’activitats de Catavins 2011 inclourà, com cada any, un ampli ventall d’opcions per als amants del vi, sigui quin sigui el seu nivell de coneixements vinícoles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa