VadeVi
Marià Morera, nou director dels Serveis Territorials del DAAM a Barcelona

El nou director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Marià Morera i Goberna, ha pres possessió del seu càrrec en un acte celebrat a la seu de l’avinguda Meridiana, 38, de la ciutat comtal, sota la presidència del delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i de la directora de Serveis del DAAM, Maria Jesús Cabrero.

En el decurs de la presa de possessió, Marià Morera ha manifestat que arriba al nou càrrec amb la voluntat de treballar, amb il·lusió i motivació, conjuntament amb el sector. “Hem d’estar amb el sector, escoltar-lo i donar-li suport”, ha manifestat.

“Hem de fer que aquest sector sàpiga aprofitar les oportunitats (tecnològiques, de coneixement i de tot tipus), per tal que es pugui situar com un exemple de l’economia productiva”, ha afegit el nou director dels Serveis Territorials.

Segons Morera, es tracta d’aconseguir “un sector de primera línia, un sector competitiu, un sector que ha de ser un referent a Catalunya i per a Catalunya”.

Després d’afirmar que “el nostre objectiu és el servei públic, el servei al ciutadà i al sector”, el nou responsable dels Serveis Territorials de Barcelona ha apostat per la desburocratització: “Hem de simplificar l’Administració i la tramitació administrativa. Hem de fer una Administració més propera al ciutadà. Hem de fer-ho fàcil, agradable, raonable i assequible. Hem d’aconseguir una tramitació àgil i ràpida, que no es perdi amb burocràcia supèrflua i inútil”

Nascut a Barcelona l’any 1954, és llicenciat en Dret per la Universitat de Saragossa i màster en Funció Gerencial de les Administracions Públiques per Esade.

Funcionari del cos superior de l’Administració de la Generalitat de Catalunya des de 1983, ha treballat en diversos Departaments. Entre altres càrrecs, en el període 1990-1994 va ser subdirector general d’Administració del Departament de Comerç i Turisme. En el període 1995-2000, secretari general del Departament d’Ensenyament. L’any 2001, adjunt a la direcció de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Els anys 2002 i 2003, secretari general del Departament de Medi Ambient. Finalment, l’any 2004 es va incorporar al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

Ha format part dels consells d’administració de Gisa, Agència Catalana de l’Aigua, Junta de Residus, Forestal Catalana SA, Centre d’Empresa i Medi Ambient i Depurbaix, SA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa