VadeVi
Maridatge a ‘L’hora del pati’, la programació d’estiu a Manresa
  • CA

El Petit Celler, botiga especialitzada en vins de Manresa, ofereix aquest dijous un taller de maridatge dins de la programació de L’hora del pati. Aquesta oferta d’activitats d’estiu, organitzada per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, arriba aquest any a la setena edició.

Christian Carné i Marc Maldonado conduiran el tast, que té un cost de 38 euros i que per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a la delegació del Col·legi d’Arquitectes. A partir de les 21:30 els assistents podran tastar cinc vins i caves, dels quals només un és català i no és de la DO Pla de Bages. Es tracta del Cava Oriol Rossell Brut Rosat. La resta són el Fino Jarana Sherry Lustau, el Château Ricard Coup de Coeur, el Baigorri Reserva 2004 i el Moscato de ochoa Frizzante. Els acompanyaran salmó fumat salvatge de Noruega, pernil d’aglà reserva de Salamanca, foie de celler extra macerat amb sal, formatge pago Los Vivales Reserva Zamora i xocolata negra i catànies tradicionals.

El maridatge d’El Petit Celler posarà el punt i final a tot un seguit d’activitats que es duen a terme al pati de la Casa Lluvià i que inclouen des de concerts de música experimental fins a un taller de papiroflèxia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa