Maridatge de la DO Montsant amb la Cofraria del Bages

Els cellers explicaran les singularitats de la denominació

La DO Montsant ha estat convidada per la Confraria dels Vins del Bages i serà la protagonista d’un sopar maridatge el proper 31 de març. Seran 5 propostes de 5 cellers diferents les que representaran la denominació en un acte que té per objectiu aprofundir en la coneixença dels elaboradors d’aquest indret de Catalunya.

Els seleccionats per al sopar maridatge, que seran presentats i comentats pels enòlegs o propietaris dels cellers, són:

– Mas Collet blanc 2009 (Celler de Capçanes).

– Solpost Fresc 2009 (Celler Sant Rafel).

– Laurona 2008 (Celler Laurona).

– Pater 2006 (Ficaria Vins).

– Castell del Siurana dolç 2009 (Celler de Cornudella).

A banda de la pròpia presentació, durant l’acte es farà esment en els trets identitaris i les singularitats de la DO Montsant. També s’incidirà en la filosofia de la DO, basada en la qualitat dels vins que s’hi elaboren.

Nou comentari