Maridatge de pintura i vi

El Celler Masroig presenta la nova anyada de l'Ètnic Blanc en una galeria d'art

www.carmeespinet.com/entrada.asp?0=1&1=35766″>Galeria d’Art Carme Espinet del carrer de Balmes 86, de Barcelona, una galeria que des de l’any 1972 es dedica a la promoció i exposició d’art contemporani.

Amb l’eslògan “Art per veure i art per beure” es pretén aproximar el món de l’art amb el sector del vi i ressaltar, una vegada més, l’alt contingut de creativitat que tenen totes dues activitats. Art, cultura i vi aniran lligats en aquest maridatge on es fusionaran diferents produccions artístiques: el vi Ètnic Blanc i l’exposició DINS/FORA, un conjunt d’obres de petit i gran format d’autors com Imma Alonso, Victor Mateo, Benjamin Torcal, Rafael Alberti, Gerard Rosés, Joanpere Massana, Frank Jensen, Pierre Riba i Martí Rom.

Ètnic Blanc 2010 es presenta com un vi exclusiu i amb caràcter, fruit d’una producció molt limitada degut a l’escassetat de la varietat amb que està elaborat: garnatxa blanca de vinyes velles. La presentació també anirà acompanyada d’un maridatge gastronòmic on s’optarà per una relació d’entrants d’absoluta creació casolana amb la millor matèria prima.

Nou comentari