Maridatge de vins dolços al Caixa Penedès Vijazz

El proper divendres dia 2 de juliol a les 19h, membres de la recent creada associació de Sommeliers del Penedès Garraf, oferiran en el marc del Caixa Penedès Vijazz 2010, un maridatge amb vins dolços

La proposta portàrà als assistents fins a alguns dels vins dolços més exclusius del Penedès, que es maridaran amb els següents plats:

Foie mi-cuit amb mermelada de violeta.
Anxova amb mermelada de taronja amarga.
Catànies.
Taronja confitada amb xocolata.
Fru-Fru, pessic típic de Vilafranca amb fruita confitada.
Crema catalana cremada.

L’activitat és oberta a tothom prèvia reserva al mail info@vijazzpenedes.com, i té un cost de 10€ per assistent.

Paral·lelament durant tot el cap de setmana, el Caixa Penedès Vijazz, completarà la seva oferta de tastos, amb una vintena més d’activitats gratuïtes i de pagament, prèvia inscripció a la mateixa fira.


Durant el Vijazz s’han programat diferents sessions de tast i maridatge FOTO: VIJAZZ

Nou comentari