Maridatge de xocolates i cava al Bages

La Confraria dels Vins del Bages organitza un sopar maridatge de xocolates i caves per aquest dijous. L'últim dia per reservar plaça és avui dilluns

La Confraria dels Vins del Bages organitza un sopar i un tast maridatge de caves i xocolates. Els protagonistes són dos noms d’excepció. Enric Rovira, xocolater de gran prestigi, i Agustí Torelló Mata, propietari de Caves Torelló.

El menú, a càrrec de Pep Aligué, al restaurant Torre Busquet de Manresa, consta de tres plats i postres d’Enric Rovira. I per acompanyar-ho cinc caves. Agustí Torelló Mata Rosat Trepat, Gran Reserva, Reserva Barrica, Kripta i Brut Reserva.

La Confraria subvenciona una part dels caves i xocolates, però tot i així el sopar té un cost de 50 euros i 35 euros pels socis de la confraria. La Confraria farà un donatiu a La Marató de TV3 dedicada a les malalties minoritàries -en total més de 7.000 que afecten a unes 400.000 persones- per cadascun dels comensals.

La cita és aquest dijous 26 de novembre a les nou del vespre. Per assistir-hi, però, cal fer un ingrés per reservar la plaça i aquest dilluns és l’últim dia.

Nou comentari