Martín Berasategui amb els vins de la Cooperativa Falset Marçà

Cinc vins de la cooperativa Falset Marçà seran els protagonistes del sopar maridat per Berasategui al restaurant Loidi. Foto: VADEVI.cat

Els vins de la Cooperativa Falset Marçà han estat els seleccionats aquest quadrimestre al restaurant Loidi que Martín Berasategui té a Barcelona.

El proper dimecres 6 de març a partir de les 20.30h, el cuiner basc presentarà personalment un sopar maridatge en el que els vins del celler cooperatiu de la DO Montsant seran l’acompanyament d’un menú gastronòmic especialment elaborat per a l’ocasió per l’equip de cuina del Loidi, liderat pel cuiner Carlos Fernández. Durant el sopar, els assistents podran gaudir de 5 referències del celler cooperatiu, des d’un vermut a un vi dolç. El menú costarà 42 euros IVA no inclòs

EL MENÚ

Aperitiu

Musclos frescos escabetxats en llauna

Vermut de Falset

***

Ravioli cremós de “Txangurro” amb salsa de cansalada i pernil ibèric

Ètim Blanc 2012

Corbina escalivada amb pell cruixent, puré de clorofil·la d’espinacs i làmina de Boletus

Castell de Falset Blanc 2009

Costella de vedella amb pamentier de coliflor a l’oli d’oliva

Ètim Old Vines Grenache 2007

***

Postres

Tatin de poma a 60º amb crema gelada de vainilla i crumble de canela

Ètim Verema Negre 2009

Llet merengada

***

Per a informació i reserves:

RESTAURANT LOIDI

Tel. 93 492 92 92

info@loidi.com

www.loidi.com

Nou comentari