Marxa a Mas Vicenç

El celler de la DO Tarragona convoca una activitat per al 3 de febrer que uneix esport i gastronomia

El Nordic Walking o marxa nòrdica és una activitat física que revoluciona el concepte que uneix l’esport amb la salut. Foto: VADEVI.cat

El celler de la DO Tarragona Mas Vicenç convoca una nova edició del seu Walk and Wine el pròxim diumenge 3 de febrer amb la participació del cuiner Pere Martinez del restaurant Artik de Valls. Es tracta d’una jornada que fusiona l’esport, la gastronomia i l’enoturisme.

L’experiència consisteix en una passejada de Nòrdic Walking per les vinyes del voltant del celler de Cabra del Camp (Alt Camp) tot realitzant dos maridatges en punts estratègics de la ruta; els vins són aportats per Mas Vicenç i les tapes són creades específicament per l’ocasió pels cuiners més emblemàtics de la regió, en aquesta ocasió per Pere Martinez del restaurant Artik, amb una proposta basada en les seves innovadores tapes. Per a finalitzar, el celler obre les portes a tots els participants per a fer una visita guiada.

Què és el Nordic Walking?

El Nordic Walking o marxa nòrdica és una activitat física que uneix l’esport amb la salut. Consisteix a caminar amb uns bastons específics que et permeten activar el tronc superior i a la vegada diversos grups musculars. La tècnica ALFA 247 desenvolupada conjuntament per personal mèdic i professionals de l’esport, permet d’una forma fàcil i agradable treballar el 90% de la musculatura del cos a banda d’aportar múltiples beneficis per la salut.

Nou comentari