VadeVi
Mas Bertran presenta el nou escumós dolç Ancestral a la Mostra de Vins de Catalunya
  • CA

Mas Bertran ha presentat el seu nou escumós dolç Ancestral a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que s’ha celebrat aquesta setmana a l’avinguda Lluís Companys de Barcelona, en el marc de les Festes de la Mercè de Barcelona. Una dotzena de bloggers catalans, encapçalats pel director de la revista Cuina, Josep Sucarrats, van tenir l’oportunitat dimarts de tastar en primícia el nou producte a l’estand que Mas Bertran té a la fira.

Cent per cent xarel·lo

El nou escumós, 100% xarel•lo, s’elabora seguint el mètode ancestral, o sigui deixant que el most faci una sola fermentació amb els propis sucres del raïm, primer en tines d’inox i després en ampolla. Aquesta curta fermentació espontània, que dura entre 6 i 7 mesos, fa que el sucre residual del most no desapareguidel tot i per això l’Ancestral de Mas Bertran és un escumós dolç, ideal per maridar amb aperitius, postres i rostits.

Fins ara Mas Bertran elaborava una edició limitada d’aquest escumós però la venia íntegrament al Japó. La nova anyada sortirà al mercat entre final de març i principi d’abril de 2016 i també es posarà a la venda al mercat català i espanyol prèvia comanda. Se n’elaboraran uns 4.500 ampolles i el preu oscil·larà entre els 13 i 15 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa