Mas Comtal proposa un tast de copes i un taller de poda i empelt per aquesta setmana

El celler del Penedès aposta per l'enoturisme i, a més de les típiques visites a les vinyes i celler, proposa dues activitats per viure més de prop la cultura vitivinícola

Mas Comtal aposta per l’enoturisme i, a més de les tradicionals visites a les vinyes i el celler, per les quals cal reservar hora, proposa per aquesta setmana dos tallers dirigits a un públic no especialitzat. Es tracta d ‘un tast de copes i un taller de poda i empelt que es realitzaran a les mateixes instal·lacions del celler a Avinyonet del Penedès.

El tast de copes es farà aquest dijous a partir de les vuit del vespre i estarà dirigit per un professional de Riedel, una de les cases de copes més prestigioses. Es tastaran quatre vins de Mas Comtal en tres copes diferents. El taller consistirà a esbrinar si la copa de vidre condiciona el vi i com afecta la seva qualitat, si el fa més bo o no. El preu de l’activitat, que durarà dues hores aproximadament, és de 20 euros per persona i inclou el tast, un piscolabis i un regal de copes Riedel.

El taller de poda i empelt, que es farà el proper dissabte 29 de novembre, és una proposa per conèixer la vinya i el celler de més a prop. A les 10 del matí es farà una petita sessió teòrica per conèixer els processos i els estris utilitzats i, després d’un esmorzar al celler, els participants podran posar en pràctica el que han après a les vinyes del celler. En aquest cas el preu també és de 20 euros i per assistir-hi cal portar roba i calçat còmode. En tots dos casos cal reservar plaça prèviament trucant directament al celler.

D’altra banda, el celler ha posat en marxa recentment l’Espai Tast, una manera de donar l’oportunitat als clients de tastar els vins abans de comprar-los. L’horari de l’espai tast és de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 20h i dissabtes i diumenges de 10:30 a 14h.


Mas Comtal ofereix diferents opcions enoturístiques FOTO: MAS COMTAL

Nou comentari