Matí solidari de vins a Alella

El 16 de desembre, tast, conferència i brindis en col·laboració amb la Marató de TV3

A l’Espai Di.Vi s’hi organitzen diverses activitats al llarg de l’any. Foto: Pansa Blanca

El blog El somni d’una nit de vins , creat per Dani Garcia, sommelier i jardiner, i Guada Garcia, especialista en retoc fotogràfic, convoca el diumenge 16 de desembre a una jornada plena de vi amb segell DO Alella, en solidaritat amb La Marató de TV3.

L’activitat començarà a les 11h del matí amb un Tast DO Alella a l’Espai DiVi, al Passeig Antoni Borrell,1 d’Alella.

El tast estarà dirigit pels sommeliers Alfons Monje (d’Ambrosía Mediterránea) i Dani Garcia (d’el Somni d’una nit de vins), i està adreçada a professionals i curiosos del món del vi. La durada del tast serà d’una hora aproximada i s’hi tastaran uns 8 vins diferents de la DO Alella, per un preu de 6 euros. Inscripcions a: somnidevins@gmail.com

Les activitats continuaran a les 12h, amb la conferència, a les Golfes de Can Lleonart “Polifenols presents al vi amb propietats protectores del càncer “, a càrrec de Rosa M. Lamuela-Raventos, professora titular del Departament de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia (Universitat de Barcelona).

Per cloure la jornada, a les 13h es farà un Brindis solidari per La Marató amb vins DO Alella a la Plaça de l’Ajuntament, amb un preu simbòlic de 2 euros.

Col·laboren en l’organització el Somni d’una nit de vins, l’Ajuntament d’Alella, el Consorci vins de la DO Alella, l’espai Di Vi, i Ambrosía Mediterránea.

Nou comentari