Medallà Francesc Macià a Jordi Grau i Dillet de Vins i Licors Grau

Jordi Grau, al moment que el President de la Generalitat, Artur Mas, li fa entrega del premi Francesc Macià al mèrit laboral. Foto: VADEVI.cat

El passat dia 11 de desembre es van entregar al Palau de la Generalitat les plaques i medalles Francesc Macià al mèrit laboral. Entre guardonats de diferents sectors industrials, de serveis i del comerç de tot Catalunya, es premià també a Jordi Grau i Dillet per la seva trajectòria empresarial al capdavant de l’empresa familiar Vins i Licors Grau de Palafrugell (Girona).

Aquesta distribuïdora, fundada l’any 1977, és actualment un referent en el món de la distribució a nivell estatal. Disposa d’unes modernes instal·lacions, inaugurades el 2003, de 15000 m2 on hi destaca la vinoteca amb més de 9000 referències només de vins i licors. El 2009 es llança tot el seu portafoli a internet, amb la plataforma de venta on line: grauonline.com ; projecte que es consolida amb els primers reconeixements i aquest 2012, amb la seva App per I-phone, pionera i única en el mercat en el seu sector.

Nou comentari