Menjar en un saló del Segle XVIII on fins fa poc es feia la criança dels vins

L'oferta és del restaurant Tribia de Can Bonastre, a Masquefa

El restaurant Tribia de Can Bonastre de Masquefa es renova i obre una nova sala a l’interior de l’antiga sala de criança en bóta. Des d’aquest mes de desembre, els clients podran dinar o sopar en un saló del Segle XVIII on fins fa poc es feia la criança dels vins, a més de la sala actual del restaurant. Per celebrar-ho, s’ofereixen durant tot el mes visites i degustacions de vi gratuïtes a tots els que hi vagin a dinar.

Tribia ofereix cuina catalana amb producte de temporada, buscant productes de la zona elaborats amb una presentació acurada. Els arrossos, la carn a la brasa i el gall del Penedès, el trinxat i les cremes són l’eix d’una carta que busca la complicitat amb el comensal.

Les visites a la bodega es faran a dos quarts d’una els dissabtes i diumenges, i també l’última setmana de l’any, del 25 al 30.

Per a més informació: www.canbonastre.com


Masia de Can Bonastre

Nou comentari