VadeVi
Mercados del Vino considera Isabelle Brunet la millor sommelier de l’any

La sommelier i co directora de Monvínic, Isabelle Brunet, ha rebut el premi de Millor Sumiller de l’any que atorga la publicació Mercados del Vino y la Distribución, en la IV edició dels Premios Empresariales, que reconeix les persones més destacades del sector.

El lliurament de premis, al pati central de la Real Casa de Correos de Madrid, seu de la Presidència de la Comunidad, va comptar amb la presència de la consellera de Medi ambient, Ana Isabel Mariño Ortega, i amb la presidenta de Contenidos Económicos Verticales, Mónica Muñoz Blanco, en un acte que va ser conduït pel periodista i gastrònom Carlos Herrera.

El premi suposa per a Isabelle Brunet un reconeixement a la seva carrera de sommelier, on destaca el seu pas pel Bulli, Lavinia i, des de 2008, Monvínic. Té també una llarga experiència en el sector països com Austràlia, Anglaterra, Alemanya i França.

Monvínic és un centre divulgador de la cultura del vi de referència internacional, que ha estat considerat com el millor bar de vins del món pel crític del diari The Wall Street Journal. Un espai pioner, creat per Sergi Ferrer-Salat.


Isabelle Brunet és la sommelier de Monvínic FOTO: MONVÍNIC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa