VadeVi
Més de 120 persones gaudeixen de la cuina en viu a Vilajuïga
  • CA

La primera sessió de cuina en viu a l’espai L’Empordà a taula ha tingut una gran resposta de la ciutadania. Més de 120 persones van passar per l’agrobotiga d’Empordàlia de Vilajuïga, on van gaudir de la demostració culinària de Joan Carles Àlvarez, del restaurant La Fornal dels Ferrers (Terrades), i de Xavier Sagristà, del Mas Pau (Avinyonet de Puigventós).

Es tracta d’una iniciativa conjunta d’Empordàlia i La Cuina del Vent que es concreta en la participació de cuiners de 13 restaurants altempordanesos.

Aquestes són les pròximes sessions:
* 12 de març: cuiners dels restaurants Antaviana, La Quadra i Emporium
* 19 de març: cuiners dels restaurants El Molí i Can Jeroni
* 26 de març: cuiners dels restaurants Txema i Dynamic
* 2 d’abril: cuiners dels restaurants El Vaixell i Terraza
* 9 d’abril: cuiners dels restaurants La Vela i Montecarlo


Cuina en viu a Vilajuïga FOTO: L’Empordà a taula

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa