Al llarg d’aquest mes de setembre aquesta proposta ha aplegat més de 170 persones, que han pogut collir el raïm, trepitjar els fruits i fer el seu propi most, per acabar gaudint d’un esmorzar dels productes de L’Empordà a taula.

Els grans i petits que s’han sumat a ‘Fes-te el most’ al llarg dels matins dels dissabtes de setembre i, excepcionalment, el diumenge 18 al matí, han pogut participar d’una iniciativa amena i didàctica, tot aprenent el mètode tradicional de recol·lecció i elaboració del vi.

Gràcies a la col·laboració del Centre d’Acollida Turística de Vilajuïga, han pogut utilitzar el Tramuntana Express, un trenet que els ha portat del celler de Vilajuïga a les vinyes de Garriguella, on s’ha fet l’activitat.

Així, el primer i el segon dia els participants van recollir raïm corresponent a la varietat garnatxa negra, mentre que el tercer i el quart va tocar fer la verema del samsó o carinyena.

Davant la bona acollida d’aquesta segona edició de ‘Fes-te el most’, Empordàlia ha confirmat que l’any que ve es repetirà.


La cooperativa Empordàlia ha celebrat un any més la verema amb l’activitat ‘Fes-te el most’ FOTO: EMPORDÀLIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa