VadeVi
Més de 3.000 persones beuen Cava a la Plaza Mayor de Madrid

Més de 3.000 persones han anat avui a la Plaza Mayor de Madrid per celebrar la fi de la verema. Per novè any consecutiu, el Consell Regulador del Cava ha convidat els madrilenys a prendre un aperitiu amb una copa de cava a la Plaza Mayor.

Des de les 12:30 hores fins les 14:30 hores els assistens han gaudit d’una copa de cava i un aperitiu en els nou bars de la Plaza Mayor que han participat a la Verema 2011. Algunes de les tapes a degustar han estat: pernil, callos, lacón, truita de patates, vieira, paella, ensalada russa, formatge, a més d’altres tipus de canapés.

Entre els assistents hi havia Gustau Garcia Guillamet, president del Consell Regulador del Cava, que va indicar que la Verema del Cava a Madrid “és un clàssic per què entenem que el cava és el vi escumós per excel·lència de tots els espanyols i el lloc que representa a tots és la Plaza Mayor de Madrid”.

A més, durant la jornada s’ha emès en directe el programa ‘No es un día cualquiera’, que dirigeix Pepa Fernández a Radio Nacional de España. Durant el magazine, els madrilenys que s’han apropat a la Plaza Mayor han pogut sentir les intervencions dels periodistes José María Iñigo, Josto Maffeo, José Ramón Pardo, Rosa María Mateo, Nieves Concostrina, Sergio Sauca; l’humorista gràfic Antonio Fraguas “Forges”; el productor, escriptor i director de teatre Jaime Azpilicueta, i de l’entrevista realitzada a l’actor Pepe Sancho i a Gustau Garcia Guillamet, president del Consell Regulador del Cava, juntament amb Isabel Bombal, directora general d’Indústria i Mercats Alimentaris, entre d’altres.

Per la directora general d’Indústria i Mercats Alimentaris, Isabel Bombal, “és una iniciativa estupenda ja que és una bona manera de promocionar, divulgar, difundir la cultura del cava en moments diferents al Nadal”.

Aperitiu amb cava a Barcelona
A més, el Consell Regulador del Cava ha celebrat, per primra vegada, la Festa de la Verema del Cava a Barcelona, El barri del Born, davant de l’Esglèsia de Santa Maria del Mar, ha estat el lloc escollit per centeners de barcelonins i turistes per prendre l’aperitiu amb cava. Els bars que han col·laborat en aquesta acció han estat Euskal Etxea, Lonja de Tapas, Celler de la Ribera, Golfo de Bizkaia i La Vinya del Senyor. En aquest sentit, el president del Consell Regulador ha destacat “la iniciativa de Barcelona com extensió de la Verema a Madrid i que en propers anys s’extendrà a altres ciutats com Sevilla o Bilbao”.

Per una altra banda, el Consell Regulador del Cava va col·locar, a Madrid i Barcelona, un photocall amb una ampolla de cava i tots el que s’han fet una foto han estat obsequiats amb una degustació d’aquest vi escumós i un aperitiu. A més, se’ls ha entregat un codi per què es puguin baixar la seva foto del Facebook del Consell Regulador del Cava.


MÉS DE 3.000 PERSONES ES VAN APLEGAR A BEURE CAVA A LA PLAZA MAYOR DE MADRID FOTO: CONSELL REGULADOR CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa