VadeVi
Més de 300 persones participen als actes previs de la Reus Viu el Vi

Més de 300 persones han participat a les activitats prèvies a la fira Reus viu el vi, que es farà aquest cap de setmana. Aquests tastos previs a la fira, que ja van començar fa setmanes i que han acabat aquest dimarts, han estat un èxit de convocatòria: des del primer tast dels vins de la DO Montsant a la Llotja de Reus, fins al tast de vins de la DO Tarragona, també a la Llotja de Reus, passant pel tast de la DO Terra Alta a l’Insitut Pere Mata i l’anomenat Tast de Deu en què es tastaven els 10 millors vins de cada DO.

Aquesta és la segona vegada que es fa la fira i la segona vegada també que la Cambra de Comerç veu com se superen les expectatives. En la primera edició, es van vendre més de 5.000 tiquets, superant les expectatives de vendren més de 4.000. Aquesta vegada, la Cambra de Comerç de Reus han hagut d’ampliar les activitats davant la gran demanda que han tingut. Els organitzadors esperen igualar l’èxit de la Reus Viu el Vi de l’any passat.

Els propers 11, 12 i 13 de juny, tothom qui ho vulgui podrà tastar els vins de les sis DO que formen part de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus: la DO Tarragona, Terra Alta, Montsant, Conca de Barberà, Priorat i Catalunya. De fet, la fira reuneix la meitat de totes les DO catalanes, així que esdevé una bona oportunitat per a conèixer els vins del país.


La Reus viu el Vi del 2009 va vendre més de 5.000 tiquets FOTO: CAMBRA DE COMERÇ DE REUS


El tast dels vins de la DO Tarragona ha estat l’últim dels tastos previs a la Reus Viu el Vi del 2010 FOTO: CAMBRA DE COMERÇ DE REUS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa